Hirdetés

Persona 5 - rendes anime sorozat készül a játékból

|

Az Atlus nagysikerű játékához egy igazi anime sorozat is megjelenik majd, amit jövőre kezdenek sugározni.

Hirdetés

A Persona 5 elképesztő sikert aratott, nem véletlenül: iszonyatos hangulatával, elképesztő karaktereivel és különleges stílusával azonnal megnyert mindnyájunkat. A játék sztoriját anno a Persona 5: The Daybreakers című egyrészes anime vezette fel, de ez most egy valódi széria lesz.

Az Atlus nem bízta a gyártást sem a véletlenre, ugyanis az animéért az az A-1 Pictures felel, akik olyan címeket tettek az asztalra, mint a Blue Exorcist vagy a Sword Art Online.

A Persona 5: the Animation valamikor 2018-ban jön.


A Persona 5 idén április 4-én jelent meg PlayStation 4-re Európában és Amerikában PlayStation 4-re. Ha lemaradtatok róla, akkor érdemes lesz pótolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)