Hirdetés

Persona 5 anime - az új trailer mellé a főszereplő neve is megérkezett

|

A bejelentés és a videó mellett a stúdió elárulta, hogy pontosan mikor kerül a képernyőkre az Atlus nagysikerű játékából készülő anime.

Hirdetés

Az A-1 Pictures stúdiójában gőzerővel folyik a munka, hogy sikeres anime adaptációt kapjon a Persona 5, de a munkálatok mellett gondolnak a rajongókra is, így egy livestream keretében egy újabb trailert és pár infómorzsát osztottak meg velünk.

Hirdetés

Az Atlus játékban mindenki maga választhatott nevet karakterének, ezért az adaptációban a főhősnek keríteni kellett egyet. A Persona 5 anime változatban Ren Amamiya nevét fogjuk látni/hallani, ellentétben a Persona 4 anime sorozatával, ahol a hős a Yu Narukami nevet viselte.

Az egyszerűen csak Persona 5: The Animation keresztelt sorozat 2018 áprilisában kerül a képernyőkre. Addig is álljon itt a legújabb trailer, ami csak még várósabbá teszi az animét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)