Hirdetés

PewDiePie a világ 100 legbefolyásosabb embere között

|

A Time magazin legbefolyásosabb embereket gyűjtő listájára két olyan személy is felkerült, aki a játékiparban tevékenykedik. Az egyik a youtuber PewDiePie.

Hirdetés

Ha az ember egy olyan YouTube csatornát üzemeltet, aminek 43,4 millió feliratkozója van, akkor érthető, miért nevezik befolyásosnak. PewDiePie évek óta a videómegosztó királya, véleményére világszerte rengetegen hallgatnak, munkásságára egyre többen figyelnek fel.

Trey Parker, a South Park egyik atyja azt nyilatkozta, hogy szerinte a kommentált gameplay videókkal egy új művészeti forma született. Elismerte, hogy nehéz lehet az idősebb generációknak megérteni, miért tölt valaki sok időt azzal, hogy másokat nézzen játszani, ami valószínűleg sokaknak megfordult már a fejében.

A listára került másik iparági szereplő az Oculus Rift fiatal ötletgazdája, Palmer Luckey, aki új fejezetet nyitott a játékvilágban a VR-forradalom elindításával. Róla Ridley Scott mondott pár szót, úgy gondolja, hogy új Luckey egy vadonatúj módszert alkotott a történetmesélésre.

A játékiparból korábban Anita Sarkeesian, Markus "Notch" Persson és Shigeru Miyamoto szerepelt az évente frissülő 100-as listán. A teljes listát itt nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)