Hirdetés

Hivatalosan is szünetre vonult PewDiePie

|

Egy hónapja lengette be a YouTube legnépszerűbb videósa, hogy megfáradt és szünetre van szüksége, most pedig ki is vette az alkotói szabadságát.

Hirdetés

A YouTube második legtöbb feliratkozóval rendelkező csatornájának tulajdonosaként Felix Kjellbergre igen nagy nyomás nehezedett az utóbbi időben. Függetlenül attól, hogy az ember kedveli-e a munkásságát vagy sem, azt el kell ismerni, hogy több mint 100 millió embernek napi szinten tartalmat gyártani valószínűleg nem kevés stresszel jár. PewDiePie már korábban is jelezte, hogy a munkájával járó felelősség sokszor túl nagy teher neki, egy hónappal ezelőtt pedig azt is belengette, hogy 2020-at egy szünettel kezdi majd.

Hirdetés

Tegnap került fel az utolsó videó a legnépszerűbb influencer csatornájára, mielőtt határozatlan időre felfüggeszti tevékenységét. A decemberi videójában arról beszélt, hogy nagyon elfáradt a 10 éves folyamatos videózásban és szünetre van szüksége. Tegnap feltöltötte szokásos videóját, melyben mémekre reagál, ebben pedig azt is bejelentette, hogy megkezdődik a szabadsága. 

Azt kihangsúlyozta, hogy nem hagyja abba a videózást, és a pihenő után újult erővel vág majd bele a tartalomgyártásba. Úgy tűnik, hogy egyelőre még ő sem tudja, mennyi időt vesz majd igénybe a regenerálódás, de az is alátámasztja, hogy komolyan gondolja az elvonulást, hogy a bejelentés után törölte a Twitter-fiókját is. Attól valószínűleg nem kell tartania, hogy az alkotói szabadsága miatt sok követőt veszítene, sőt az sem kizárt, hogy visszatértekor még inkább megugrik majd feliratkozóinak száma. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)