Hirdetés

PewDiePie elérte YouTube-on a 100 millió feliratkozót

|

A svéd videós népszerűsége továbbra is töretlen.

Hirdetés

Felix Kjellberg, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, PewDiePie lett az első egyéni videós YouTube-on, akinek sikerült elérnie az elképesztő 100 millió feliratkozós mérföldkövet. 

Hirdetés

Az indiai zenei csatorna, a T-Series ugyan lehagyta a nagy feliratkozós "háborúban", de még mindig Kjellberg a legnépszerűbb egyéni tartalomgyártó a platformon. PewDiePie így nagyszerűen zárja az eddig is feltehetően roppant boldog hónapját, hiszen nem sokkal az esküvője után sikerült elérnie ezt az egyéni rekordot. A különleges mérföldkőhöz a YouTube is gratulált egy Twitter-bejegyzéssel és egy rövid montázzsal a videós eddigi karrierjéről.

PewDiePie az utóbbi időben a vlogok mellett rengeteg Minecraft-videót is feltölt, talán ennek is köszönhető, hogy egyre többen iratkoznak fel a csatornájára. Vajon mennyi időre lesz majd szüksége a 150 millióhoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)