Hirdetés

PewDiePie volt a vendég az egyik legnépszerűbb amerikai talk show-ban

|

PewDiePie Stephen Colbert műsorában mesélt arról, mit csinál, és még svéd káromkodásra is tanította a műsorvezetőt.

Hirdetés

Saját játékot készítettek neki Legend of Brofist címmel, lassan 40 millió feliratkozója lesz, már több mint 10 milliárdszor nézték meg a videóit és 7,54 millió dollárt keresett tavaly. Ő PewDiePie, a YouTube jelenlegi legnagyobb sztárja, aki már a tévé felé is kacsintgat, így nem csoda, hogy a The Late Show szervezői meginvitálták, ő pedig beszélt mindarról, ami miatt négy magyarországnyi ember rajong érte.

Stephen Colbert, a The Late Show házigazdája (1993-tól 2015-ig David Letterman vezette) interjúvolta meg a svéd fiatalembert, Felix Kjellberget. A beszélgetés során PewDiePie magától értetődően beszélt a YouTube iránti elkötelezettségéről, a Let's Play videósorozatáról és arról, hogy az emberek miért néznek másokat játszani ahelyett, hogy maguk játszanának. Colbert mellesleg tanult egy-két dolgot a svéd káromkodásról is. Nézzétek meg, jó anyag lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)