Hirdetés

PewDiePie - meglett az 50 millió, holnap törli a csatornát

|

PewDiePie csatornája átlépte az 50 millió feliratkozót, így a youtuber ígéretének megfelelően holnap megszünteti. Ha minden úgy megy, ahogy ígérte.

Hirdetés

Hat év alatt lett a YouTube legnépszerűbb videósa PewDiePie, és a videózást továbbra sem akarja abbahagyni. Eléggé megéri neki a dolog, nem volna okos döntés csak úgy feladnia mindent.

A napokban viszont mégis bejelentette, hogy törölni fogja csatornáját, ha a feliratkozók száma átlépi az 50 milliót - és csinál egy újat, a nulláról kezdi. Úgy látja, új videói már nem hoznak annyi nézőt, mint a régiek, és valószínűleg az 50 millió között sok inaktív feliratkozó szerepel. Ebben abszolút van ráció, a Facebook oldalak kedveltsége is visszaesett nemrégiben pont az inaktív vagy kamu felhasználók törlése miatt.

Természetesen az internet népe kötelességének érezte aktivizálni magát, pár perce meglett a kitűzött cél, Pewds pedig a következőt tette ki:

Eszerint december 9-én, itthon idő szerint 6-kor következik be a törlés. Akit érdekel ez az egész mizéria, figyelje például a Twitterét, de mi is írni fogunk, ha bármi érdekes történik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)