Hirdetés

PewDiePie szünetelteti a videózást

|

Úgy érzi, eljött az ideje, hogy 10 év után pihenjen egy kicsit.

Hirdetés

Ha az embernek 102 millió feliratkozója van, nem kell attól félnie, hogy egy rövidebb-hosszabb szünet után mind elszivárognak, sőt, valószínűleg ugrik majd egyet a nézőszám, miután visszatér. Jövő év elején azonban egy kicsit leáll a világ legnépszerűbb egyéni tartalomgyártója.

Hirdetés

Legfrissebb videójában egyrészt azt elemezgette, mennyire nem azon problémák megoldására koncentrál a YouTube, amikre kellene, másrészt bejelentette, hogy szünetre megy 2020 elején.

"Fáradt vagyok. Nagyon fáradtnak érzem magam. Nem tudom, hogy ez mennyire látszik. Csak hogy tudjátok, a jövő év elején rövid időre szünetre megyek. Később kifejtem, csak szólni akartam."

Korábban már pedzegette, hogy szünetet tart, de eddig nem határozta el magát. Érdeklődve várjuk, milyen hatással lesz ez saját csatornájára, valamint a YouTube egészére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)