Hirdetés

A YouTube törölte PewDiePie műsorának folytatását, és kivette a top csatornák közül

|

Nem csak a Disney nem tartotta helyénvalónak a youtuber poénját, a YouTube is keményen odalépett.

Hirdetés

Délelőtt érkezett a hír, hogy a Disney felmondta szerződését PewDiePie-jal egy januárban közzétett videó miatt, amiben azért fizetett két indiai srácnak, hogy azok feltartsanak egy "Death to all jews", avagy "halál az összes zsidóra" feliratú táblát.

Még ha nem is a zsidókat célozta ezzel, akkor sem volt jó ötlet megtenni (ahogy egy "halál az összes magyarra" feliratú táblát meg a magyarok egy része érezne sértőnek és fölöslegesnek). A YouTube bejelentette, hogy törölte a Scare PewDiePie második évadát, és kivette a Google Preferred prémium hirdetési programból Felix 53 milliós csatornáját. Ez nem azt jelenti, hogy minden bevételtől elesik, csak a Google által értékesített top csatornák közül kerül ki. A cég egyébként már korábban is megvont bevételt olyan videóknál, amik sértették a szabályzatot.

A Scare PewDiePie a YouTube Reden érhető el, és az első évad továbbra is megmarad, de folytatás nem készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)