Hirdetés

PhantomL0rd éppen Reddit moderátorokat akar perelni

|

A hírhedt streamer éppen azért akarja perelni a LivestreamFail moderátorait, mert szerinte nem igaz, amit ott olvasott magáról.

Hirdetés

James "Phantoml0rd" Varga megdolgoztatja a ügyvédeit. Éppen csak lepörgött a "nagy jogi összeütközése" a Twitchcsel (gyakorlatilag megüzenték neki, hogy nyugodjon le szépen vagy ráfázik) már újabb áldozatra csapna le, éppen a /r/LivestreamFail egyik rá vonatkozó posztja miatt.

Hirdetés

A sztori onnan indult, hogy a CSGOShuffle botrány, a számtalan bannolt CS:GO-s üzletelő oldal, és az új kereskedelmi szabályzások után elindult egy VGO Unbox nevű oldal. A rendszer nagyon fura, mivel itt nem valódi skineket lehet nyitni, amiket aztán a virtuálisan megadott értékük alapján lehet cserélgetni/eladni. Egy újságíró szerint olyan ez, mintha egy kosaras kártyáról készült fotót akarnánk értékesíteni.

PhantomL0rd egyik szemfüles nézője kivágta az egyik élő adásából, ahol Varga úr éppen az oldalról beszél. A kommentárja alapján egyértelmű, hogy köze van a site-hoz.

Ehhez jött hozzá ex-barátnője, Dinglederper streamjének egy részlete, ahol nagy bőszen meséli az OPSkins-kapcsolatot, az integrációt, és hogy mennyire jó is ez az egész. A klip "Dinglederper back to scamming with phantoml0rd" címen került redditre. 

Ez volt az a poszt, ami után PhantomL0rd bedühödött és előhúzta a perelős kártyát. A Reddit szabályzatára hivatkozva megfenyegette a /r/LivestreamFail moderátorait, hogy ha tovább engedélyezik hasonló posztok fennmaradását, akkor beperli őket.

Erre válaszolva a moderátorok egy nyílt levélben elmagyarázták, hogy bizony ez nem így működik.

"Egyetlen poszt még nem minősül valaki rendszeres zaklatásnak, és nem kínál alapot ahhoz, hogy ezt te és  a körületted élők a biztonságuk veszélyeztetésének értelmezhessék. Ezen felül a poszt nem tartalmazott személyes információt, címet vagy bármit, amit doxnak lehetne tekinteni."

A Reddit szabályzata ugyan nagyon komoly pontokkal védelmezi az érintettek személyes biztonságát, de ahhoz több kell egy egyszerű videós linknél, hogy valamit komoly zaklatásnak lehessen tekinteni. A moderátorok azt tanácsolták Phant0mnak, hogy fejezze be a különböző kereskedőoldalak reklámozását, ha a jövőben szeretne része lenni bármilyen közösségnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)