Hirdetés

Brigitte, Pikachu és a Fortnite pörgött idén az egyik felnőtt oldalon

|

Az is kiderült, hogy a PlayStation felhasználók közül tévednek a legtöbben az oldalra.

Hirdetés

A Pornhub idén is közzétette éves statisztikáját, amiből kiszedegettük a gaming vonatkozású témákat.

Hirdetés

Azt, hogy mennyien és mennyi videót néznek meg, inkább ne részletezzük (nyilván RENGETEGEN és NAGYON SOKAT), de ami számunkra a leginkább érdekes, hogy hogyan befolyásolják a videojátékipari trendek a felnőtt tartalomfogyasztást. Mindig, amikor egy új skin megjelent, új szezon indult vagy szüneteltek a szerverek, élre szökött a Fortnite (Calamity cicis incidensénél is), ami a legnépszerűbb kereséseket tekintve összesítettben a második lett, csak egy, egyébként Trump kapcsán az egyik Nintendo karaktert emlegető színésznő előzte meg (szóval itt is van egy kis gamer kötődés). A top 10-be Bowsette is bekerült.

A videojátékos karakterek között magasan ő lett az első, 34,7 millióan kerestek rá, míg a második, az Overwatchban szereplő Brigitte csak 4,8 millió keresésben szerepelt. Lara Croft lett a harmadik.

A Fortnite egyébként felülmúlta a tavalyi év az oldalon legnépszerűbb játékát, az Overwatchot. Nagyot ment a Red Dead Redemption II is, illetve megjelenése környéként megugrott a "western", a "cowboy" és a "wild west" (vadnyugat) keresések száma.

A konzolok versenyét, ahogy tavaly is, úgy idén is a PlayStation nyerte (most 54,4%-kal), viszont míg a PS-felhasználók 3%-kal kevesebb forgalmat generáltak, az xboxosok 4%-kal többet. A 3DS zuhant, de a PS Vita nőtt. Mivel Switchről egyelőre nem lehet böngészni, a Nintendo legújabb gépével rendelkezőknek máshoz kell nyúlni.

További statisztikákat találhattok a képek alján is szereplő linken, amit nem szúrunk be ide, mert ilyen oldalakat amúgy is csak véletlenül lehet megnyitni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)