Hirdetés

Pikachu, a detektív - a második legjobban kereső játékadaptáció lett

|

Épp csak lecsúszott az első helyről Ryan Reynolds sárga nyomozója.

Hirdetés

Pár éve még azt sem gondoltuk volna, hogy egyáltalán lesz valaha tisztességes élőszereplős Pokémon mozi, azt meg végképp nem, hogy épp Pikachu, a detektív történetét dolgozza majd fel. De lett, és nagyot is ment a kasszáknál.

Hirdetés

A Box Office Mojo statisztikái szerint a film 429 millió dollárt kaszált világszerte, ezzel sikerült megelőznie még a Rampage-et is, ami tavaly hódította meg a mozikat, hála Dwayne 'The Rock' Johnsonnak. Nem sok kellett volna az első helyhez sem, de a dobogó legfölső fokán továbbra is a Warcraft áll 433 millió dollárral.

Néhány moziban még mindig pörög a Pokémon film, de nagyon kicsi az esély, hogy ebből sikerül még 4 millió dollárt összegereblyézni. Nyilván így is nagyon szép teljesítmény ez, főleg úgy, hogy a 2018-as Tomb Raider 275, az Assassin's Creed pedig csak 240 millió dollárt hozott a konyhára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)