Hirdetés

Pikachu, a detektív - a legtöbb bevételt hozó adaptáció lett

|

A nyomozó villámpatkány megfosztotta trónjától a Warcraft filmet.

Hirdetés

Múlthéten számoltunk be róla, hogy a Box Office Mojo statisztikái szerint a Pokémon - Pikachu, a detektív 429 millió dollárt kaszált világszerte, ezzel pedig sikerült megelőznie a Rampage-et és majdnem letaszította az első helyen álló Warcraft: A kezdetek filmet, amely 433 millió dollárral tartotta a rekordot a játékalapú adaptációk területén. Akkor arra számítottunk, hogy a cuki zsebszörny nem fogja tudni lehagyni az orkokat, azonban Ryan Reynoldsék ránk cáfoltak. 

Hirdetés

A legfrissebb adatok szerint ugyanis a Pikachu, a detektív 436 millió dolláros összbevételnél tart, ezzel pedig sikerült kiérdemelnie a legjobban kereső játékos filmadaptáció titulusát. Talán sokaknak meglepő lehet, de az élőszereplős Pikachu nem csak bevételt tekintve, hanem kritikailag is lepipálta a többi, videojátékból készült filmet: 67%-ot ért el a RottenTomatoes-on (278 kritika alapján 5.98/10 az átlagértékelés), míg a Rampage esetében ez 52% (5.29/10) volt, a Warcraftnál pedig csak 26% (4.23/10). 

Ilyen eredmények láttán minden bizonnyal meg fogják kapni a rajongók a folytatást, amelyet már tervezget a Legendary Entertainment, valamint állítólag Ryan Reynolds is szívesen visszatérne. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)