Hirdetés

Pikachu, a detektív - az új trailer minden eddiginél őrültebb

|

A nyomozó Pokémon akkor is brutális bevételre számíthatna, ha a Legendary egyetlen új videót sem adna ki a premierig, azonban a legújabb kedvcsináló még feljebb tornássza a rajongók érdeklődését.

Hirdetés

A Legendary Pictures annyira bízik a Detective Pikachu film sikerében, hogy már a folytatásra készül, de ezen nincs semmi meglepő, elvégre egy élőszereplős és CGI-keverékű Pokémon moziról beszélünk, amelyben Ryan Reynolds szinkronizálja mindenki kedvenc villámpatkányát, Pikachut. A siker garantált.

Hirdetés

A legutóbbi ízelítőben még csak azt figyelhettük be, hogy Lickitungnak milyen hosszú nyelve van, a legújabb előzetes azonban két és fél percnyi mókát ígér tele vadonatúj jelenetekkel. Éppen ezért ha nem szeretnétek semmi spoileresbe belefutni a film kapcsán (élen a "főgonosszal"), akkor várjátok meg a premiert a teljes élményért, ha viszont azonnal látni akarjátok, ahogy a detektív Pikachu mit művel már megint, akkor kattintsátok a videót, mintha nem lenne holnap: 

A Pokémon - Pikachu, a detektív május 9-én kerül a hazai mozikba. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)