Hirdetés

Piramisokat mászhatunk és zombikat darálhatunk az Xbox Free Play Days ingyenes játékaiban

|

Az Assassin's Creed Originsszel és egy egész friss címmel támad az Xbox hétvégi akciója.

Hirdetés

Az Xbox platform egyik közkedvelt jósága az Xbox Free Play Days, vagyis az ingyenes játéknapok, melyek során az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetői térítésmentesen próbálhatnak ki egyes címeket, s ha kedvükre való a móka, kedvezményesen le is csaphatnak rájuk.

Az erre a hétvégére szóló felhozatal kifejezetten erősre sikeredett, hiszen nem csak a Ubisoft egyik sikerjátékát, de egy kiváló zombis akciójátékot és a Surgeon Simulator alkotóinak legújabb munkáját is kipróbálhatjuk.

Hirdetés

A hétfő reggelig tartó ingyenes időszakban ugyanis az immáron next-gen konzolokon is 60 fps-sel pörgő Assassin's Creed Origins, a Dead Island Definitive Edition, és az ősszel megjelent I Am Fish kapja a főszerepet, s természetesen ezúttal sem maradnak el az árleszállítások:

Az I Am Fishre sajnos nincs kedvezmény, a Game Pass kínálatában viszont megtalálható a játék, így az ingyenes próba lehetősége eleve csak az Xbox Live Gold előfizetők számára lehet csábító.

 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)