Hirdetés

Pixels - a játékokból készült filmből készült játék

|

A Sony Pictures kimaxolja Adam Sandler pixeleiben rejlő lehetőségeket: a Bandai Namco egy ingyenes tower defense játékot készít a videojátékos filmhez.

Hirdetés

Sejtettük a klasszikus videojátékok karaktereit egy filmbe sűrítő Pixels bejelentésekor, hogy nem ússzuk meg a premiert a hozzá kapcsolódó játék nélkül és a Sony Pictures mostani bejelentése alapján jók voltak a megérzéseink.

Persze ne várjon senki AAA-kategóriás címet, a Sony Pictures és a Bandai Namco partnersége egy ingyenes, tower defense stílusú mobiljátékot eredményez majd, szintén Pixels névvel ellátva, amelyben a film old-school árkádjátékosait (Adam Sandler, Kevin James, Josh Gad és Peter Dinklage) irányíthatjuk, a cél pedig az, hogy megakadályozzuk Pac-Manéket a világ előpusztításában. 

A játékváltozat valamikor a Pixels premierje körül jelenik meg (külföldön július 24., hazánkban július 30.), de a platformokról egyelőre csak annyit tudunk, hogy okostelefonokra és tabletekre várhatjuk. 

Láttátok már a Pixels első trailerét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)