Hirdetés

Pixels - itt a videojátékos film új trailere

|

Az Adam Sandler, Sean Bean, Kevin James és Peter Dinklage főszereplésével készülő Pixels második előzetese egy kicsit bíztatóbb, mint az első, de még mindig nem lettünk meggyőzve.

Hirdetés

Tegyük félre Adam Sandlert, és azt, amit az elmúlt években bemutatott. Tegyük mellé Kevin Jamest is. Ne is merjünk úgy gondolni a Pixelsre, mint egy komoly, a videojátékosok számára kötelező, részletes kutatómunka kíséretében megszületett alkotásra.

A Pixels még akár jó is lehet, ha nem támasztunk vele szemben komoly elvárásokat, és képesek vagyunk a helyén kezelni. Persze aki előbb nyalna meg egy köztéri oszlopot a legnagyobb hidegben, mint hogy Adam Sandlert két percnél tovább kelljen látnia, azzal nem ez a film fogja őt megszerettetni, de a most érkezett trailerben lévő Donkey Kong jelenet, meg úgy általánosságban az akciójelenetek egész nézhetőek. Aztán valaki megszólal, és csak fogjuk a fejünket. Azt javasoljuk, hogy csak óvatosan, de azért nézzetek bele a videóba.

A film egyébként nagyvonalakban arról szól, hogy az alienek videojáték karakterekként támadják meg a földet, és a kormány egy csapat egykori árkádgépes bajnokot trombitál össze, hogy visszaverjék a támadást. Játék is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)