Hirdetés

Kínában betiltották a Plague Inc.-et

|

Illegális tartalomra hivatkozva került le a játék a kínai App Store-ból, de nyilván a koronavírus az oka valójában.

Hirdetés

A koronavírus hatására elképesztő mértékben megugrott az Ndemic Creations járványos játéka, a Plague Inc. népszerűsége. Akárhányszor megjelenik egy fertőzés, a játékosszám nő, de a fejlesztők mindig igyekeznek tisztázni, hogy programjuk nem élethű szimuláció, és nem szándékosan telepednek rá az épp pusztító betegség témájára.

Hirdetés

Most közleményben jelentették be, hogy a kínai hatóságok illegális tartalomra hivatkozva betiltották a Plague Inc.-et, és így a helyi játékosok számára nem elérhető. Külön érdekes, hogy az idén nyolcéves játék éveken át a legnépszerűbb volt az országban, és nem kapott most olyan frissítést, ami esetleg kifogásolható lehetne az illetékes szervek számára. Nem tiszta, hogy a koronavírus szerepet játszott-e a betiltásban, de nehéz másra gondolni.

Az Ndemic Creations közben nemzetközi szervezetekkel konzultálva igyekszik megtalálni a legjobb módját annak, hogy segítsen az új koronavírus megfékezésében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)