Hirdetés

A Plants Vs. Zombies is vidámparkba költözik

|

A kerti növények és az élőhalottak csatája egy vidámparki látványosságként folytatódik. Az Electronic Arts nagy jövőt lát a videojátékokon alapuló témaparkokban.

Hirdetés

Nemrég az Electronic Arts bejelentette, hogy a Great America élményparkban hamarosan létrehoznak egy 4D-s, Mass Effect témájú attrakciót. Nos, úgy tűnik az EA itt még korántsem áll meg, és más játéksorozataiból is vidámparki látványosságot készül kreálni.

Következő kiszemeltük a Plants Vs. Zombies széria lesz. A Carowinds vidámparkban fog helyet kapni a Plants vs. Zombies Garden Warfare: 3Z Arena, ami 2016 tavaszán nyitja meg kapuit. Az eredeti játékhoz hasonlóan az élményparki inkarnációban is két csapat küzdhet meg egymással, de az élményt a két óriási vászon, a 3D-technológia, az 5.1-es surround hangzás, a mozgó ülések és a kézzel fogható fegyverek emelik egy új szintre.

A móka öt perces menetekből áll, egy óra alatt tíz meccset zavarnak majd le a 68 férőhelyes teremben, így kihasználtságtól függően körülbelül óránkénti 600-700 vendéggel számolnak. Lassan már tényleg nem lesz túlzás azt állítani, hogy minden sikeresebb videojátékból készül egy vidámparki változat is. Azért az Aknakereső témapark környékén majd le kéne állni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)