Hirdetés

Playerunknown's Battlegrounds - rengeteg pénzt hozott a jótékonysági stream

|

Még mindig lehet csatlakozni a Playerunknown's Battlegrounds készítői által indított jótékonysági kezdeményezéshez, amihez maga a csapat is egy komoly összeggel járult hozzá.

Hirdetés

A napokban zajlott le a legnézettebb amerikai és európai streamerek bevonásával lebonyolított Playerunknown's Battlegrounds torna, aminek a célja nem más volt, mint egy, kórházi kezelés alatt álló gyerekeknek segítő jótékonysági szervezet támogatása. Ugyan a versenynek vége, adakozni még mindig lehet, amivel még nagyobbra nőhet a már így is tetemes adomány.

A játékosok több mint 123 ezer dollárt dobtak össze, amihez a Playerunknown's Battlegrounds készítői maguk is hozzátettek még százezret, így megünnepelve, hogy kétmillió eladott példánynál járnak. Így összesen több mint 63 millió forintnyi adomány jött össze eddig, ami nem akármilyen teljesítmény. Aki lemaradt volna a streamről, lejjebb visszanézheti a meccseket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)