Hirdetés

2 millió dollárt adományoznak segélyszervezeteknek a PUBG fejlesztői

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds népszerűségének köszönhetően a PUBG Corp. nem csak a játékosoknak adhat, hanem a rászorulóknak is.

Hirdetés

Jelenleg körülbelül 30 millió játékosnál tart a PlayerUnknown's Battlegrounds, ami még úgy is rengeteg bevételt termelt, hogy egy átlagos új játék árának feléért árulják.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat kibővült, készül a játék mobilos változata, és ki tudja még, mi minden más van tervben. A következő lépés a jótékonyság.

A PUBG Corp. ma bejelentette, hogy kétmillió dollárt fog jótékonyságra fordítani, mely teljes mértékben a tavalyi Gamescom Invitational ládákból gyűlt össze. Decemberben már a Twitch PUBG Winter Charity Invitational során 100 000-et adományozott, és a január 29-től február 2-ig tartó PUBG Extra Life Charity Marathonra 300 000-et fog felajánlani a Children's Miracle Network kórházak számára. Emellett egy áprilisi LAN-tornán megduplázza a civil támogatásokat a Gamers Outreachcsel együttműködésben, mely szervezet kórházba került gyermekeknek segít jobbá tenni a kezelést. További legfeljebb 1 millió dollár más szervezeteknek megy majd.

Nagyon szép gesztus ez a csapat részéről, remélhetőleg sokakat sikerül majd boldogabbá tenni ezáltal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)