Hirdetés

Napi büntetés: mit szólnál, ha csak a nyertes PUBG meccsek után ehetnél?

|

A PUBG egyik játékosa egy nagyon őrült, és határozottan egészségtelen kihívást állított maga elé.

Hirdetés

A Dark Souls rajongók körében már megszokottnak számítanak az elvetemült kihívások, viszont lehet, hogy hamarosan a PlayerUnknown's Battlegrounds közössége is előáll néhány igazán őrült ötlettel.

Hirdetés

Andrew Panton rendszeresen streameli a játékot, viszont nemrég egy igen érdekes kihívást talált ki magának: egy teljes hónapig csak akkor eszik, amikor megnyer egy meccset, ráadásul akkor is csak egy egész sült csirkét enged meg magának.

Ugye nem véletlen a választás, hiszen amikor megnyerünk egy meccset a játékban, akkor a "Winner, winner, chicken dinner" felirat a jutalmunk, persze eddig még senki nem vette ennyire szó szerint. Panton elmondása szerint nem kell semmi elképesztő okot keresni a kihívás mögött:

"Belegondoltam, hogy a játékosok mennyire megszállottan kergetik a 'csirkét' és eszembejutott, hogy milyen lenne szó szerint értelmezni. Pusztán azért csináltam, mert hatalmas baromság és nagyon vicces. Egy nevetséges ötlet, amit korábban még senki nem próbált meg, szóval úgy éreztem, hogy kötelességem."

Nézd meg andrewpanton Chicken Dinner Challenge: Day Seven című tartalmát a twitch.tv weboldal

Panton eddig elég jól teljesít, minden nap sikerült legalább egy csirkét megnyernie, persze azért ő is belátja, hogy mindenféle köret vagy kíséret nélkül elég hamar unalmassá vált ez a fogás.

Természetesen az sem elhanyagolandó szempont, hogy egészségügyi szempontból nem jó ötlet kizárólag egy ételt enni huzamosabb ideig, mert ilyenkor sok fontos tápanyag kimarad az étrendünkből, valamint a szénhidrát hiánya komoly kimerültséghez vezethet. Panton szerencsére hozzátette, hogy ha bármi problémát észlel, azonnal abbahagyja a kihívást, függetlenül attól, hogy milyen messze jár a végétől.

A meglehetősen hülye ötletet ezzel együtt senkinek nem ajánljuk, játszatok ésszel és egyetek normálisan, sokat segít a túlélésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)