Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - mítoszokat tesztelnek a játékosok

|

Tényleg összezúzzák a játékosokat a csomagok? Meg lehet-e csinálni egy dupla szaltót motorral? Tényleg kibír végtelen nyilat egy serpenyő?

Hirdetés

Tanulságos videó született a DefendTheHouse csapatától. A srácok gondolták, hogy letesztelnek néhány, a PlayerUnknown's Battlegrounds játékosai között terjedő mítoszt, legendát, babonát. Mint kiderült a PUBG fizikájának fura szabályai vannak.

Vajon ki lehet-e lőni valaki kezéből egy gránátot, vagy kiütni valakit egy mozgó autóból? Többek közt ezekre a kérdésekre adtak választ az alábbi videóban, minden komolyabb túlélőnek hasznos leckék következnek:

A fontos tanulsága a rövid válogatásnak, hogy egyrészt mindig legyen nálatok egy serpenyő, másrészt pedig megfulladni ebben a játékban sem kellemes élmény. Egyébként a mozgó járműből kiütős trükköt mi is próbáltuk már, és a 42. gázolásos halált követően azt tanácsoljuk: inkább ne erőltessétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)