Hirdetés

Szürreális élmény a Playmobil film trailere

|

A LEGO-filmek után nem váratott magára sokat az első Playmobil adaptáció sem, amelyhez többek között olyan színészek asszisztáltak, mint Daniel Redcliffe.

Hirdetés

Az STX Entertainment megmutatta a Playmobil: The Movie első trailerét, amely a népszerű gyerekjátékokra épülő animációs film lesz, és a magyar nézők sem fognak kimaradni belőle. Valószínűleg nem szárnyalja túl a LEGO filmek eredményeit, de elkészítik, hátha valakit a mozikba csábít.

Hirdetés

A sztoriban egy titkos ügynök, Rex Dasher (Daniel Radcliffe) két civil, Del (Jim Gaffigan) és Marla (Anya Taylor-Joy) segítségével nyomoz rejtélyesen eltűnő emberek után. Lino DiSalvo (A Robinson család titka, Volt, Jégvarázs, Aranyhaj és a nagy gubanc) rendezői debütálása hasonlóan humoros tónust kíván megütni, mint a LEGO-filmek is. Nézzétek meg, hogy milyen lesz: 

A Playmobil: A film szeptember 26-án kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)