Hirdetés

A Sony személyre szabott PlayStation összefoglalót készített neked

|

Egyetlen kattintással megnézheted, mennyi időt töltöttél el tavaly a PlayStationöd előtt.

Hirdetés

Szoktatok gondolkodni azon, hogy egy év alatt összesen mennyi időt áldoztok kedvenc hobbitok oltárán, mennyit töltötök a PC vagy épp a konzol előtt? Nos, ha esetleg járnának a fejetekben ilyen gondolatok, akkor a Sony készségesen segít nektek. 

Hirdetés

A PlayStation 2019-es összefoglaló összefoglalója ugyanis egy egyszerű bejelentkezés után szépen listázva összegyűjti, hogy összesen hány játékot próbáltatok ki a cég konzoljain a tavalyi évben, pontosan mennyi ideig nyúztátok az egyes játékokat, mi volt ezek alapján a legkedvesebb műfajotok, mennyi trófeát szedtetek össze, sőt még az is kiderült, általában a hét mely időszakában játszottatok a legtöbbet. Én például a jelek szerint szerda délutánonként, ami már csak azért is remek, mert ekkor épp nem ügyelek a GSO-n, szóval nem fogok miatta kellemetlen helyzetbe kerülni HP vagy mazur előtt. 

Ide kattintva érhetitek el saját statisztikátokat. Kommentben pedig persze jöhet, hogy ti összesen hány órát játszottatok PlayStationön 2019-ben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)