Hirdetés

Négy hónap börtönt kapott egy férfi, aki gyümölcscimkét ragasztott PS4-re árcédula helyett

|

Egy 19 éves nizzai srác lemérte a konzolt a mérlegen, ráragasztotta a kiadott cimkét, majd az önkiszolgálón át elvitte potom 9 euróért.

Hirdetés

Egyre több helyen találkozhatunk itthon is olyan kasszákkal, ahol a vásárlók maguknak húzhatják le a termékeket. A rendszer nem betonbiztos, de az sem garantált, hogy mindenki, aki trükközni akar, sikerrel jár.

Hirdetés

A L'est Republicain francia lap szerint egy Adel nevű ifjú tavaly szeptemberben ahelyett, hogy kifizette volna a PlayStation 4 340 eurós árát, elvitte azt a gyümölcsökhöz, ahol új árcimkét nyomtatott neki, így végül az önkiszolgálónál mindössze 9,29 eurót kellett fizetnie. A gépet aztán 100 euróért adta tovább, az így szerzett összegből vonatjegyet vásárolt. Sikerén felbuzdulva másnap megpróbálta megismételni a trükköt, de a rendőrség elkapta. A múltheti tárgyalásán nem jelent meg, de a bíróság négy hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a - kvázi - lopás miatt. 

Tudjuk, hogy most nagy a kísértés, de inkább ne próbáljátok meg, semmi jó nem sülhet ki abból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)