Hirdetés

Beteg gyerekektől loptak el egy PlayStation 4-et

|

Valaki egy kórházi kórteremből vitt el egy konzolt, ami ráadásul le is volt csavarozva pont azért, hogy ne lehessen ellopni.

Hirdetés

Lopni egyébként sem szép, de kórházból lopni a féregség csúcsa. Az új-zélandi Wellington Hospitalból tűnt el az a PS4, amivel rákos beteg gyermekek töltötték el az időt.

A The Dominion Post jelentése szerint a lecsavarozott PS4-et egy ismeretlen tettes lovasította meg a hétvégén. Az ügy részletei nem tiszták, csak az biztos, hogy így tizenöt gyermek marad virtuális szórakoztatás nélkül, köztük a 9 éves, agydaganattal küzdő Angus Little, aki nyilatkozott is a lapnak. Elmondta, hogy a géppel együtt a Minecraft lemezét is elvitték, így a játékban épített kúriája is oda lett. Angus azért is dühös, mert a játék jó elterelés volt számára és a többiek számára a betegségről. Édesanyja szerint nem ez volt az első eset, okkal csavarozhatták le a gépet, és megdöbbenti, hogy valaki képes odamenni, kicsiavarozni, majd elvinni a gyerekektől.

Természetesen ahogy felkapta az internet a sztorit, azonnal megindult a gyűjtés, rengetegen adományoztak a kórháznak is, úgyhogy valószínűleg nem maradnak már sokáig PS4 nélkül. Valaki a saját Wiijét is felajánlotta nekik. Remélhetőleg azért elkapják a tolvajt, és intézkednek annak érdekében, hogy a következő gépet már ne kelljen pótolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)