Hirdetés

PlayStation 4 - ne mutogass melleket, mert kizárnak! (18+)

|

A Twitch csak játékos tartalmak megosztására való, egy pár női mell már bőven a tűréshatáron kívülre esik.

Hirdetés

A Twitch TV kifejezetten játékos tartalmak közzétételére szolgál, ám néhány PlayStation 4 felhasználó ezt igen sajátosan értelmezte, amiért kitiltással sújtották őket.

A PlayStation 4 Playroom programja azok számára nyújt maradandó élményt, akik érdeklődnek a kiterjesztett valóság (AR) iránt, és természetesen az alapgép mellé megvásárolták a PlayStation kamerát, amely elengedhetetlen a használathoz. Addig semmi gond nem volt, amíg a Twitch-re feltett videók középpontjában a játék állt, ám néhány felhasználó inkább saját meztelen testrészeit, feleségének kebleit és egyéb felnőtt tartalmakat streamelt, amelyek a játékoktól független tartalmak mellett önmagukban is ellenkeznek az oldal felhasználási feltételeivel, így ezeket a „játékosokat" kitiltották a Twitch-ről. A Twitch TV a félreértések elkerülése végett most a Twitteren hangsúlyozza az oldallal kapcsolatos megkötéseit.

Ám ahol egy ajtó bezárul, ott egy másik kinyílik, és akik továbbra sem tudják elképzelni a Sony masináját felnőtt tartalmak nélkül, nem kell csüggedniük, hiszen a PlayStation 4 élvezi a Pornhub támogatását is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)