Hirdetés

Persze, hogy mémek tucatjai születtek a frissen bejelentett PS5 kontroller kapcsán

|

Sejthető volt, hogy az internet népe lecsap majd az új konzol kontrollerére, ha az nem az előd mintájára készül, és ahogy az lenni szokott, az eredmény ismét szórakoztatóra sikerült.

Hirdetés

Tegnap jelentette be a Sony a következő generációs konzoljához érkező kontrollert, ami szakít az első PlayStation óta szinte változatlan formatervezéssel; ezt jelzi, hogy a számozott DualShockok után ezt már DualSense-re keresztelték. Természetesen nem kellett sok a mémgyárosok felhergelt tömegeinek, hogy ízekre szedjék a perifériát. 

Hirdetés

Már csupán a DualSense név alapján egy olyan eszköz jelenik meg lelki szemeink előtt, aminek berregése miatt simán kiszedik csomagunkat a biztonságiak a reptéren (ha láttátok a Harcosok klubját, akkor tudjátok, hogy nem az elektromos borotvára gondolunk). BossLogic már eljátszogatott az egyedi festésekkel, most pedig természetesen a Photoshop mesterek is gyorsan beizzították a kohókat, hogy azokban kicsit átformázzák az új kontroller fizimiskáját.

Akadtak, akiknek a színösszeállítás egyből egy bizonyos robotot juttatott eszébe:

Abszolút kedvenceink a Lázadók és Birodalom harcát ábrázoló alkotások:

Voltak, akiknek Mario és Luigi ugrott be, akik csak ilyen formában látogathattak a Sony platformjára:

De a retró rajongók is örömüket lelhetik az új kontrollerben:

Efölött az alkotás fölött mi is szótlanul állunk:

Van amit jobb lenne inkább elfelejteni:

 

Egy új lény születését is megköszönhetjük a DualSense-nek:

No persze olyan visszafogottabb versenyzőket is találni, akik csak a színpalettát bővítették kicsit:

Ez utóbbi kategóriából magasan kiemelkedik az a művész, aki egyből egy Pókemberes köntöst is összedobott a kontrollerhez, amit most azonnal vinnénk:

Ti találtatok még jó képeket a témában? Melyek voltak a kedvenceitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)