Hirdetés

Ilyen lenne a PlayStation 5 kontrollere, ha animés lány volna

|

Hamar megjelentek a DualSense ihlette animés fanartok is.

Hirdetés

Azonnal letarolta az internetet a PlayStation 5 merészen futurisztikus, újító dizájnt kapott irányítóeszköze, a DualSense, melynek készültek már színvariációi, és mémeket is ihletett. Mostanra elértük a következő szintet.

Hirdetés

Gyakran megesik, hogy a kreatív művészek animés lányokként képzelnek el ilyen-olyan dolgokat, és a PS5 kontroller sem úszhatta ezt meg. Vannak hétköznapibb és high-tech variációk, kidolgozottabb és egyszerűbb megoldások, meg olyanok is, amiket azért már nem tudnánk jó szívvel beszúrni ide.

Twitter: @vaanrose

Twitter: @gofelem

Twitter: @FungKinChew

Twitter: @NkmR8

Twitter: @Squidron1

Twitter: @radiokeg

Nem tudjuk, mi jöhet még, de nem bánjuk, ha a kreatív arcok nem fogják vissza magukat, akár animés lányokról, akár másról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)