Hirdetés

Nem olcsók a hivatalos PlayStation bútorok

|

Azért nem is vészesen drágák, de lehetett volna még egyedibbé tenni őket.

Hirdetés

A Sony eddig is igyekezett éreztetni, hogy PlayStation tulajnak lenni életmód, de most sikerült elérni a csúcsot.

Hirdetés

Az amerikai Pottery Barnnal (amit a Jóbarátokban Kézműves Háznak fordítottak egyébként) együttműködésben készült néhány bútor, melyekkel kis híján egy teljes nappali berendezhető. A csúcs a tévéállvány, mely 1099 dollárba kerül (plusz ugye a helyi adó államonként), középen kihúzható, fiókos, és a gombok szimbólumai teszik playstationössé.

A kávézóasztal már 399 dollárért megszerezhető, szintén fiókos, szintén szimbólumos. A babzsákfotelen már a PlayStation logó is látható, ez 249 dollárba fáj, míg a fali világítót 199 dollárért, a játék- és fejhallgatótartót 69-ért lehet megszerezni. 

Aki mindent akar, annak több mint 2000 dollárt kell kifizetnie, plusz adó. És babzsákfotelből nem is elég egy. Sajnos a honlap Európából nem elérhető, mivel a bolt nem szállít ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)