Hirdetés

PlayStation játékok által inspirált ételeket szállít ki három étterem

|

Már nem csak a gamer szakácskönyvek segítenek, hogy olyan kajákat ehessünk, amilyeneket játékokban láttunk.

Hirdetés

Érezted már úgy, hogy egy játékban látott ételt nagyon megennél? A Final Fantasy XV-ben és a Monster Hunter Worldben is nagy figyelmet kaptak az ételek, de a Portal tortája és a Skyrim Sweet Rollja is gusztusos volt. Sorra érkeznek a különböző szakácskönyvek, melyeket játékok inspiráltak, de a PlayStation másképp kívánja eljuttatni a játékbeli kajákat a gamerekhez.

A PlayStation to Plate kampány Ausztráliában fut, a Deliveroo alkalmazáson keresztül lehet három étteremből három, PlayStation játékokban látható ételt rendelni.

Hirdetés

Az egyik étterem olyan steakszendvicset készít, amit a The Last of Us Part II elején kap Ellie Sethtől (és továbbpasszolja Jesse-nek), míg egy másik azt a tésztaételt szállítja ki, amit Nathan és Elena esznek az Uncharted 4-ben, a kanapén ülve. A harmadik kaját a Ratchet & Clank: Rift Apartból vették, a Sirangian Honey Mousse-hoz viszont valószínűleg több kreativitás kellett, és kimaradtak belőle a Földön nem kapható hozzávalók. A játékbeli kaják pontos receptje nem ismert, így végülis mindenki többé-kevésbé szabad kezet kaphatott.

Ti milyen játékbeli kaját ennétek meg szívesen?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)