Hirdetés

Erre a PlayStation koncertre mi is nagyon szívesen elmennénk

|

A hónap végére bejelentett londoni eseményen a legnépszerűbb PlayStation címek zenéi csendülnek fel.

Hirdetés

A videojátékok zenéi egyre több figyelmet kapnak, és ennek köszönhetően egyre több előadást szerveznek köréjük, gondoljunk csak a Video Games Live-ra.

Hirdetés

Most egy fényshow-val egybekötött koncert várja a PlayStation játékok szerelmeseit, mely egyszerűen csak a PlayStation in Concert nevet kapta. Az eseményre május 30-án kerül sor a londoni Royal Albert Hall hangversenyteremben. A muzsikát a Királyi Filharmonikus Zenekar és a városi kórus fogja szolgáltatni.

Az eseményen hallható lesz többek között a Horizon: Zero Dawn, a The Last of Us, a The Last Guardian, az Everybody's Gone to the Rapture és az Uncharted széria dallamai is. A műsor házigazdája az a Jessica Curry lesz, akinek az Everybody's Gone to the Rapture-höz komponált zenéit számos díjjal jutalmazták.

Ezen a koncerten fogják először használni az EnCue nevezetű alkalmazást, mely folymatosan plusz tartalmakat szolgáltat a hallgatóságnak a műsor ideje alatt. A jegyárak barátságosnak mondhatóak: a legolcsóbbért 20 fontot, míg a legdrágábbért 65 fontot kérnek el. 

Aki épp arra van, ezen a felületen még talán kap jegyet. Szívünk szerint mi is mennénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)