Hirdetés

PlayStation Plus előfizetés mellé olcsóbban jár a Spotify Premium

|

Sokat spórolhattok most, ha a PlayStation 4 és a Spotify előfizetős szolgáltatását is használni szeretnétek.

Hirdetés

Jó ideje használható PS4-en a Spotify app, amivel akár játék közben is hallgathatjuk azt a nem kevés zeneszámot, ami a szolgáltatáson keresztül egész olcsón hozzáférhető.

Hirdetés

A streaming cég és a Sony most kitalálta, hogyan tehetné boldogabbá azokat, akik PS Plus-t és Spotify Premiumot is szeretnének. Aki legkésőbb 2018. október 10-ig a PlayStation Store-ban, PS4-en keresztül fizet elő Spotify Premiumra, és van aktív PS Plus tagsága is, 10%-ot megtakaríthat az előbbi árából. Ha később (de még október 10 előtt) lesztek PS Plus-tagok, és akkor fizettek be Spotify-ra is, jár a kedvezmény. Jól járnak a meglévő előfizetők is, nekik a levonás a következő számlázási napon automatikusan életbe lép, így kevesebbet kell fizetniük onnantól fogva. Természetesen akármilyen egyéb eszközön használjátok a Spotify-t, akkor sem kell többet fizetnetek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)