Hirdetés

A mi világunkba látogatnak a PlayStation játékok karakterei a legújabb reklámban

|

Kratos áttöri a fürdőszoba falát, Crash és pajtásai egy parkolóházban versenyeznek, Cloud Strife pedig egy könyvtárból akar kikergetni egy robotot.

Hirdetés

A Sony mindig erős volt reklámokban, emlékezetes plakátok és videók egyaránt készültek. A Kevin Butler-korszak fantasztikus volt, de a mostani sem rossz.

Hirdetés

Az új reklámban megjelennek  a PlayStation 4-en elérhető, legnépszerűbb játékok karakterei. Kratos, Nathan Drake, Crash, Cloud és Aloy mellett a Fortnite-os busz és annak utasai, a Monster Hunter World vadásza és szörnye, valamint focisták is felbukkannak. Aztán mindenki szalad. 

Ugyan egy év múlva már PlayStation 5-ön fogunk játszani, a generáció végén sem rossz ötlet PS4-et venni, pláne hogy az ünnepi szezonban valószínűleg olcsóbb lesz, mint bármikor. Valahogy ki kell bírni ezt az egy évet, és jön még néhány játék addig, amivel nem érdemes várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)