Hirdetés

Apró, olcsó, de kidolgozott PlayStation figurák jönnek

|

A Totaku-sorozatban hét, a Sony franchise-aihoz köthető figura található.

Hirdetés

A játékokhoz kapcsolódó figurákkal, merchökkel kiválóan ki lehet egészíteni a bevételeket, sokan igyekeznek is a rajongókat csábító cuccokkal ösztönözni a költésre.

Hirdetés

A Sony azért nem a Totaku figurákból lesz dúsgazdag. A ThinkGeek által gyártott és kizárólag az Egyesült Államokban, a GameStopnál kapható hét figura mindegyike 10 dollárba (kb. 2500 forintba) kerül, de ehhez képest látszik rajtuk a törődés. Kratos, Crash, Heihachi, Sackboy, Parappa, a Bloodborne-os vadász és a Feisar FX350 hajó a Wipeoutból egyaránt 10 cm magas, az alábbi galériában nézhetitek meg őket.

Március 23-ától lehet belőlük rendelni, de mivel a GameStop oldala itthonról nem elérhető, egyelőre az eBay-ben és a viszonteladókban bízhatunk. Már ha nem azok kapkodják el a teljes készletet azonnal, akik nem szándékoznak megválni tőlük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)