Hirdetés

Ezt a Platinum Trophy-t a polcra is kitehetnéd, de van egy kis bökkenő

|

A világ egyik legmenőbb gamer trófeájával állt elő a PlayStation Australia, de nyilván nem engedik, hogy bárki megnyerje azokat.

Hirdetés

Sajnos mi csak ámulhatunk és bámulhatunk, ebben az akcióban ugyanis csak és kizárólag az ausztrál gamerek vehetnek részt, de nagyon reméljük, hogy a hazai vagy nemzetközi PlayStation is előrukkol majd valami hasonlóval.

Hirdetés

De miről is van szó pontosan? A PlayStation Australia hirdetett egy játékot, amelyen 4 valódi Platinum Trophy-t fognak kiosztani a legjobbaknak. Hogy csak ennyit gyártottak az egészből, már önmagában elképesztően értékessé teszi a cuccot, úgyhogy a legnagyobb achievement-vadászok minden bizonnyal mindent megtesznek majd azért, hogy megszerezzék a trófeákat. Valószínűleg egyébként nem platinából öntötték őket, mert az nagyon megdobná az árat, de azért így is elég elképesztőek.

És hogy mit kell tennie annak, aki meg szeretné kaparintani az egyiket? Négy játékban kell megszereznie a virtuális Platinum Trophy-t: a FIFA 18-ban, Gran Turismo Sportban és Call of Duty: WW2-ben is be kell zsákolni a legritkább elismerést, emellé jön majd még egy negyedik, egyelőre be nem jelentett játék. Az biztos, hogy nem lesz könnyű menet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)