Hirdetés

Detective Pikachu - megérkezett a szinkronos előzetes

|

Szinkronosan is megnézhetjük az utóbbi évek egyik legváratlanabb filmjének első előzetesét.

Hirdetés

Amikor először bejelentették, hogy film készül a Detective Pikachu című Pokémon spin-off játékból, a legtöbben úgy gondoltuk, hogy nem lesz az egészből semmi, de amikor váratlanul bejelentették, hogy Ryan Reynolds elvállalta a főszerepet, akkor valószínűleg mindannyian úgy éreztük, hogy valamiféle alternatív valóságba kerültünk.

Hirdetés

A napokban végre megnézhettük a film legelső előzetesét, amelyben Reynolds természetesen ismét remekel, most pedig a szinkronos változatból is rövid ízelítőt kaphatunk. Nem meglepő módon a főszerepben ismét visszatér az a Nagy Ervin, aki korábban már Deadpool szerepében is jól hozta a gúnyos stílust, úgyhogy valószínűleg a nyomozóvá avanzsált Pikachu szerepében is számíthatunk rá.

A Pikachu, a detektív megjelenése május 10-én esedékes az Egyesült Államokban, viszont a magyar dátumot egyelőre még nem tudjuk. Ti mennyire várjátok? Tetszik a szinkronos szereposztás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)