Hirdetés

Megjött a következő Pokémon film első teasere

|

A Pokémon játékhírek után megjött az anime részleg következő nagy bejelentése: jön a következő mozifilm, ami a dzsungelbe visz bennünket.

Hirdetés

Tegnap nagy nap volt a játéksorozat rajongóinak. A The Pokémon Company bejelentett rengeteg extra tartalmat a Pokémon Sword & Shieldhez és bejelentették, hogy kiadják a Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX-et, ami egy régi játék felújított változata lesz. Az animék rajongói sem maradtak sokáig újdonság nélkül, ma ugyanis megérkezett a következő film bejelentő teasere.

Hirdetés

Túl sokat egyelőre nem tudunk az új kalandról, azt leszámítva, hogy Asht és Pikachut követjük majd dzsungelbeli kalandjukon, ahol összehaverkodnak egy Tarzan-szerű alakkal is.

Az új film, a Pokémon Coco 2020. július 10-én kerül majd a mozikba Japánban. A nyugati megjelenésről egyelőre nincs hír, de néhány hónappal később azért mi is számíthatunk majd rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)