Hirdetés

Egy férfi nyolc készüléken nyomta a Pokémon GO-t a kocsijából

|

Ugyan feltehetően nem vezetés közben játszott, de a munkáját végző járőrt így is kellően meglepte az anyósülés tartalma.

Hirdetés

Washington államban egy járőr, látva, hogy az egyik sofőr álldogál egy forgalmas autópálya leállósávjában, odament ellenőrizni a helyzetet. Ekkor látta meg az anyósülésen csücsülő habszivacs kockába ültetett 8 telefont. Mindegyiken meg volt nyitva a Pokémon GO.

Hirdetés

A férfi nem kapott büntetést, mivel a járőr nem látta őt konkrétan játszani vezetés közben, de kapott egy figyelmeztetést, amiért csak úgy álldogált a leállósávban. A személy a figyelmeztetés után beleegyezett, hogy hátra teszi a készülékeket és úgy halad tovább.

Időközben a rajongók a kép alapján kibogarászták, hogy a kérdéses játékos valószínűleg az autójából akart leszólózni egy Rayquaza raidet, amihez 5-6 résztvevő szükséges. Akárhogy is, ez nem volt élete ötlete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)