Hirdetés

Lelőttek egy férfit Pokémon GO közben

|

A borzalmas tragédia San Franciscóban esett meg, ahol egy játékos csak a saját dolgával foglalkozott, amíg valaki elő nem rántotta a pisztolyát.

Hirdetés

Szombat este egy Pokémo GO-val játszó férfit lelőttek a San Francisco-i Aquatic Parkban. A San Francisco Examiner jelentése szerint az áldozatot azonosították, aki egy 20 éves főiskolai baseball játékos, Calvin Riley volt.

Rileyt a törzsén lőtték meg, és bár azonnal elsősegélyt nyújtottak neki, később belehalt a sérülésbe. A tettest még nem sikerült azonosítani, és egyelőre azt sem tudják, hogy mi lehetett a motiváció.

A FOX News értesülései szerint az elkövető nem is próbálta kirabolni Rileyt, és az sem tiszta, hogy az esetnek bármi köze lenne a játékhoz.

Az áldozat családja összerakott egy Go Fund Me oldalt, hogy segítséget kérjenek az elhunyt temetésének kifizetésére. Alig 15 óra alatt a szükséges összeget már túl is teljesítették az adományozók.

Őszinte részvétünk a család felé. Ekkora tragédiára nincsenek szavak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)