Hirdetés

Márkanagykövet lett a 22 telefonnal Pokémon GO-zó nagypapa

|

9 készülékkel indult, de továbbfejlesztette kerékpárját. Retteghetnek a pokémonok Tajpej környékén.

Hirdetés

Tavaly járta be az internetet annak tajvani úrnak a híre, aki 9 mobilt erősített a biciklijére, hogy hatékonyabb legyen Pokémon GO-ban.

Hirdetés

A 70 éves Chen San-yuan történetében az Asus meglátta az üzleti potenciált, és a jelek szerint felkérték márkanagykövetnek. A férfi feltűnt az Asus múlt hónapban tartott sajtókonferenciáján, ahol egy igazán impozáns járművel mutatkozott be.

Az eset után a férfi helyi hírességgé vált, akit biciklijével gyakran lencsevégre kapnak. Az Asus az új ZenFone Max Pro telefonjaiból szerelt fel 22 darabot a deres halántékú pokémonvadász kerékpárjára, aki Tajpej utcáit járva remekül bemutathatja, hogy hogy szuperál az új eszközök GPS-e, és mennyi ideig bírják akkumlátoraik.

Ha Tajvan fővárosában jártok, akkor ne csodálkozzatok, ha látjátok, amint épp a környék összes pokémonját gyűjti be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)