Hirdetés

Egy élőszereplős filmet is tető alá hozhat a Pokémon GO

|

A Pokémon GO robbanásszerű népszerűsége Hollywoodot is meggyőzte róla, hogy ideje volna elkészíteni a hosszú ideje tárgyalások tárgyát képező élőszereplős Pokémon filmet.

Hirdetés

A Nintendo részvényeinek hirtelen értékbeli ugrása is mutatja, mennyire nem számított az üzleti világ a Pokémon GO elképesztő sikerére, de nem ez volt az egyetlen pozitív következmény a kiadó szempontjából. A Deadline beszámolója szerint ugyanis egymást próbálják beelőzni a hollywoodi stúdiók, hogy megszerezzék egy élőszereplős Pokémon film jogait.

Ezzel kapcsolatban már régóta vannak pletykák, amik ismét megélénkültek az AR-játék július eleji rajtja óta. A lap forrásai szerint a legvalószínűbb pályázó egyébként az idei Warcraft filmet is készítő Legendary Pictures, de a stúdió nem kommentálta a pletykákat. Hasonlóan megerősítés nélkül merült fel, hogy a forgatókönyvet Max Landis írhatja, akinek Az erő krónikája történetét is köszönhetjük. Egy esetleges élőszereplős Pokémon (valószínűleg kifejezetten a GO-hoz kapcsolódó) film sikere vagy bukása egyébként valószínűleg elég nagy befolyással lenne a Nintendo nagyon is nyilvános filmes terveire is.

Ti beülnétek a Pokémon GO filmes feldolgozására?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)