Hirdetés

Élő stream közben raboltak ki egy Pokémon GO játékost

|

Rickeybot úgy gondolta, jó ötlet lesz éjszaka, egyedül a Central Park környékén pokémonokat hajkurászni. Nem volt az.

Hirdetés

Persze mindannyian szeretnénk egy olyan világban élni, ahol nincsenek bűnözők, mindenki biztonságban érezheti magát, és nem kell attól félnie, hogyha bárhova egyedül megy, megtámadhatják, kirabolhatják, vagy bármi hasonló történhet vele. Sajnos nem ilyen világban élünk, és ehhez alkalmazkodnunk kell, így például az is alapszabály, hogy az ember sehova ne menjen sötétedés után teljesen egyedül, hacsak nem muszáj, pláne ne nyomkodja a telefonját.

Rickeybot Twitch csatornáján élőben közvetítette, ahogy pokémonokat keres New Yorkban, a Central Park környékében, éjfél körül. A stream egy pontján az látszik, hogy egy fickó közeledik, majd lerántja a videóst, és elveszi a holmiját. A közvetítés ezután még percekig folytatódott, a nézők láthatták, ahogy az elkövető elfut, majd letöröl minden személyes adatot. Az egész nagyon durva, csak saját felelősségre nézzétek meg.

Rickey álla, feje és könyöke megsérült, de sérülései nem súlyosak.  

Redditen közben aki tud, igyekszik segíteni. Próbálták a rögzített képet úgy manipulálni, hogy az elkövető arca tisztán kivehető legyen, hátha ez segít a nyomára bukkanni. Egyelőre nincs információ arról, hogy megtalálták volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)