Hirdetés

Vascsővel akarta rendezni egy játékos, kié legyen egy Pokémon GO-s edzőterem

|

Megvannak a veszélyei annak, hogy a Pokémon GO-t a szabadban kell játszani.

Hirdetés

A Pokémon GO játékosok millióit mozdította ki a szabadba, és bár a láz már lecsengett, még mindig bőven vannak, akik komolyan játsszák. Néhányan túl komolyan.

Hirdetés

A washingtoni KATU írt arról, hogy miközben két játékos, Andrew Otton és Grayson Hagstrom egy haverjukkal a vancouveri Burnt Bridge Creek Trail-nél lógtak, egyszer csak megállt mellettük egy autó, és egy dühös fickó egy kerékvassal rontott feléjük, azt üvöltve, hogy "Melyikőtök Andy?".

Mint később kiderült, a Stephen Jolly nevű illető azon húzta fel magát, hogy nem sikerült elfoglalnia egy edzőteremet, mert Otton épp abban tanyázott. Hagstromot állítólag többször is megütötte, aki jobb lehetőség híján megpróbálta fojtogatással ártalmatlanná tenni. Jolly az ügyészségi dokumentumok szerint beismerte, hogy a kerékvassal rácsapott egy asztalra, de azt nem, hogy bárkit bántott volna. Facebookon többen azt írták, ők is találkoztak már Jollyval, viszont a rendőrség nem tud más esetről.

A támadó egyébként gyógyszereket szed mentális betegsége miatt. Ugyanakkor valószínűleg ezen részlet elhallgatásával jó fegyver lesz az eset azok kezében, akik azt vallják, a videojátékok erőszakossá tesznek, és úgy hiszik, mostantól mindenki vascsővel fogja rendezni a Pokémon GO miatt kialakult nézeteltéréseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)