Hirdetés

Elképesztő összegbe kerül az arany Pikachu kártya

|

Hogy megünnepeljék a Pokémon kártyák 20. évfordulóját, a The Pokémon Company nem akármilyen kiadással készült: egy speciális Pikachu kártyával, amely hamarosan gazdára is találhat.

Hirdetés

Idén már a kártyák fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a The Pokémon Company, és nem is akármivel emlékeznek meg erről a kerek évszámról. 

A Kotaku szúrta ki, hogy az extravagáns kártyát Ginza Tanaka ékszerész készítette és átszámítva jelenleg 2081 dollárba, vagyis körülbelül 600 ezer forintba kerül. Hogy miért ilyen borsos az ára? A különleges Pikachu kártya tömör aranyból készült és mint ilyen, ez az egyelten a világon, ebből fakadóan a tehetősebb gyűjtők első számú célpontja. Az alábbi galériánkban ti is megcsodálhatjátok, hogyan fest a legegyedibb Pikachu lap: 

Mekkora az az összeg, amit még hajlandóak lennétek kifizetni egy ilyen különlegességért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)