Hirdetés

Pokémon kvíz - mennyire ismered a zsebszörnyeket?

|

Ma kerek évfordulót ünnepel a Pokémon. 20 éve jelentek meg az első videojátékok, melyekben a gyűjthető szörnyeké volt a főszerep. Ünnepeld meg a mai napot ezzel a kvízzel!

Hirdetés

Bizony, már nem tegnap volt, mikor utoljára egy kvízzel kedveskedtünk nektek. Most viszont újra próbára tehetitek tudásotokat, ezúttal Pokémon témakörben.

Korábban írtunk róla, hogy ma 20. születésnapját ünnepli a világ egyik legnépszerűbb videojáték sorozata, vagyis a Pokémon. Abban a cikkben sok olyan részletet említettünk meg, melyek segíthetnek nektek ennek a kvíznek a kitöltésében. Az igazi pokémon-mesterek azonban biztos fejből tudni fogják az összes választ. Jó játékot, a komment szekcióban majd jöhetnek az elért pontszámok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)