Hirdetés

Most épp a Pokémon pornó népszerűsége ugrott nagyot

|

Az ugrás nem olyan jelentős, mint az Overwatch esetében, de a napokban a Pokémon Gónak köszönhetően sokkal többen kerestek a Pokémon kifejezésre az egyik oldalon, mint korábban.

Hirdetés

Úgy látszik, ez már trend lesz. Ha valami felfut és istentelenül pörög a neten, sokan teszik fel magukban a kérdést, hogy vajon létezik-e hozzá kapcsolódó pornó. A válasz többnyire az, hogy igen. 

A PornHub (egy felnőtteknek szóló site, inkább ne nyissátok meg, főleg ne munkahelyen és/vagy iskolában) felhasználóit is valószínűleg inkább a kíváncsiság hajtja. Az oldal ismét kiadott egy statisztikát, most épp arról, mennyivel ugrott meg a Pokémonhoz kapcsolódó keresések száma. A játék július 6-ai megjelenése óta az oldalon összességében 136%-kal többen keresnek a "Pokémon" szóra. 62%-ban férfiakat érdekel a téma (érdekes, hogy csak ilyen arányban), az androidosok 51%-kal többen keresnek, mint az iOS-esek, és azt is megtudtuk, hogy a többiekhez képest 336%-kal jobban izgatja a 18-24 év köztiek fantáziáját.

Egyébként Közép- és Dél-Amerika lakói generálják a legtöbb forgalmat a Pokémon pornó kapcsán. Ne keressetek rá, nem éri meg. Állítólag. Én nem tudhatom, nem kerestem rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)