Hirdetés

Így dőlt el a 25 994 dominóból felépített legendás Pokémon páros

|

Egy dominóőrült youtuber kirakta a Pokémon Sun & Moon két legendás szörnyetegét, majd egyetlen pöccintéssel ledöntötte őket.

Hirdetés

A Pokémon Sun & Moon hatalmas siker lett világszerte. Miközben már én is több órát toltam bele, mint amennyit be mernék vallani, még a játékon kívül is mindenfelé rajongói alkotások jönnek szembe. Mint például ez a majdnem 26 000 darabból épült dominó-csoda.

A The Domino King magára vállalta a feladatot, hogy a játék két legendás szörnyetegét, Lunalát és Solgaleót dominóból rakja ki, aztán el is döntse azt. A látvány elképesztő, de most nem irigylem a srácot. Nekiállhat összekaparni 26 000 darab dominót.

A Pokémon Sunban a játékosoknak lehetőségük van találkozni és elfogni a napot képviselő Solgaleót, míg a Moonban kalandozó mesterek Lunalával haverkodhatnak össze. Mindkettőjük legendás kategória, így komoly fegyvert jelentenek a sztori, és a későbbi harcok során is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)