Hirdetés

A Pokémon Sword és Shield fejlesztői mégsem tartják meg a tokiói nyitóbulit

|

A Game Freak nem adott részletes magyarázatot, de nem nehéz kitalálni, mi állhat a döntés mögött.

Hirdetés

Pár nap múlva debütál a Pokémon Sword és a Pokémon Shield, így a rajongók ismét visszatérhetnek a zsebszörnyek világába, hogy felfedezzék a Galar régió összes titkát. A játékokat készítő stúdió tartott is volna egy kis ünnepséget a megjelenés napján, de most váratlanul le lett fújva az egész.

Hirdetés

A Game Freak működési okokra hivatkozva lemondta a november 15-ére tervezett tokiói nyitórendezvényt, ami elég furcsa döntés, de ha figyelembe vesszük az utóbbi időszak történéseit, akkor talán nem is olyan meglepő. Az történt ugyanis, hogy a rajongók eléggé kiakadtak, amiért az új részekben csak egy Pokédex lesz, és így kizárólag a Galar régióban fellelhető pokémonok lesznek elérhetők. Ráadásul az egész odáig fajult már, hogy online fenyegetéseket is kaptak a fejlesztők, szóval elképzelhető, hogy nem nagyon akarnak kockáztatni egy ilyen nyitóbulival.

Szerintetek miért fújhatták le a rendezvényt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)